icon-facebook

LA PUBLICACIÓ (Diumenge 12 de gener)

PDF Imprimeix Correu electrònic
gen.212014

El passat diumenge 12 de gener es va celebrar l'acte de LA PUBLICACIÓ.El dia va ser molt bo,dia solejat amb una T. mínima de 2,7º i una T. Màxima de 16,8º.El vent bufava de Llebeig i fluixet.

L'acte comença a la Filà de Moros Marins amb un esmorzar de germanor entre els membres de la Junta de Festes,Capitans,festers amb el seu vestit de festa,autoritats festeres i municipals...

A les 11:30 h des de la Plaça de l'Ajuntament, començà l'acte amb la disparada d'una carcassa per cada filà.La desfilada fou amenitzada per l'Associació Unió Musical Bocairent,dirigida pel seu director En Josep Vte Moltó Garcia i que  al llarg del recorregut es van interpretar les següents obres:

Als Llaneros Dianers (pasdoble de Rafael Mullor Grau.- La marxa cristiana:Almogàvers,Sang i Ferro de José Rafael Pascual Vilaplana i la marxa mora:Martí Ximanà de Francisco Valor.

El caps d'esquadra a càrrec de la Filà d'Estudians:Joaquin Sandoval Pérez i Raquel Montesinos Sempere i dels Moros Marins:Antonio Vañó Corachán i Lourdes Llobregat Molina.

Després del llarg recorregut l'acte va finalitzar de nou a la Plaça de l'Ajuntament on els caps d'esquadra rendiren armes a les autoritats festeres i municipals.

autoritatscaps Estudiants 1

caps Estudiants 2caps moros marins

cap moros marinsbalcó

PUBLICACIÓ 2014 (GALERIA DE FOTOS)