icon-facebook

News (catalan)

FESTES 2019

Jan 30 2019
PDFPrintE-mail

Ja estem en festes!!

Si vols gaudir de tots el actes programats per a les festes de Moros i Cristians de Bocairent 2019 descarrega't el programa de mà punxant en el cartell anunciador.

Bones festes a tot el món!

bocairent 2019 A4

 

escut junta festes

L’Associació Festes de Moros i Cristians de Sant Blai, juntament amb el col·lectiu fotogràfic local AFB, han adoptat els següents acords.


1. Es confeccionaran uns
DISTINTIUS IDENTIFICATIUS marcats en FOTO / VÍDEO que serán tant per als fotografs, prensa o reporter de vídeo.


2. Aquests
DISTINTIUS IDENTIFICATIUS, s’hauran d’utilitzar en totes les Festes, des de la vesprada del dia 1 de febrer, dia dels Caixes a les 19 hores, fins a la Desfilada del dia 5 per la vesprada.


3. Les sol·licituds de tots aquells que desitgin obtenir el permís corresponent per exercir la labor, hauran de dirigir-se a la Junta de Festes a través de la Web on es podrà descarregar el document en PDF i presentar la sol·licitud.


4. La data límit per a la recepció de sol·licituds serà el
1 de febrer de 2019, a les 18 hores.


5. El proper dia 3 de febrer de 2017 es farà lliurament dels
DISTINTIUS IDENTIFICATIUS a les 18:30 hores en la seu de la Junta de Festes, previ pagament de 10€.


6. Es tindrà en compte que el públic està en el seu dret de veure els actes sense interferències.


7. El fotògraf o el càmera de vídeo, tant professional com amateur, no causarà molèsties amb la seva presència.


8. Els autoritzats portaran en tots els actes els
DISTINTIUS IDENTIFICATIUS que se'ls lliurarà.


9. Amb la finalitat d'evitar problemes, es respectarà el treball dels companys, cuidant de no interferir ni molestar a la resta de companys.

10. En tots els actes es guardarà una distància mínima respecte a les esquadres, boatos i càrrecs. Aquesta distància es fixa en 10 metres.


11. En l'acte de l’alardo o disparada, es guardarà una distància de seguretat que impedeixi accidents. De no complir aquesta norma, l'autoritzat serà responsable dels danys que puguin causar-se-li.


12. Els autoritzats respectaran i acataran immediatament les indicacions que se'ls facin tant les autoritats oficials, així com els membres de L’Associació Festes de Moros i Cristians de Sant Blai.


Com a norma general, s'aplicarà sempre el sentit comú i el respecte mútuo tant als companys com al públic, als festers, directius i autoritats.

Descarregat el formulari ací

SOL.LICITUD MITJANS DE COMUNICACIÓ FESTES 2019

SOLICITUD MEDIOS DE COMUNICACIÓN FIESTAS 2019

 

Cartell 2019

Apr 19 2017
PDFPrintE-mail

Cartell de festes de Moros i cristians a sant Blai 2019

Festes de Moros i Cristians a Sant Blai 2019. Bocairent.

Cartell realitzat per l'estudi JuarezCasanova que ha connexionat la festa de Moros i Cristians amb la tradició de l’origen de la festa, el que caracteritza al poble destacant així l’arrel de la festa, la singularitat de “La nit de les caixes” (fet que commemora a Sant Blai perquè és proclamat patró de la Vila), i eixe dia és l’anunciació de les festes, destacant el caràcter festiu i de convivència.

Fiestas de Motos y Cristianos  a Sant Blai 2019. Bocairent


Cartel realizado por el estudio JuarezCasanova enel que han conectado la fiesta de Moros y Cristianos con la tradición del origen de la fiesta, lo que caracteriza al pueblo destacando así la raíz de la fiesta, la singularidad de “La nit de les caixes” (hecho que conmemora a “Sant Blai” porque es proclamado patrón de la Vila), y ese día es la anunciación de las fiestas, destacando el carácter festivo y de convivencia.

 

 

bocairent 2019 A4

 

escut-junta

L’Associació de festes de Moros i cristians a sant Blai de Bocairent acaba de convocar el XVI Concurs de teatre per a les festes. Edició 2018Les obres hauran d’estar escrites en valencià i versar sobre els Moros i Cristians de Bocairent, les seues tradicions i els seus costums. El guanyador serà representat a l’acte dels homenatges del 2019 a més de rebre el seu autor 400 euros i un diploma acreditatiu.

 

1. El sainet o comèdia tindrà la durada que l’autor considere oportuna per a la seua representació.

2. Els temes, obligatòriament, es relacionaran amb la festa de Moros i Cristians de Bocairent, les seues tradicions i els seus costums.

3. Les obres presentades al certamen seran inèdites i hauran d’estar escrites en valencià.


4. Les obres no hauran d’estar signades ni presentar cap signe que identifique l’autor. Portaran a la coberta el títol i un lema. Aquest es reproduirà en un sobre tancat que haurà de presentar-se amb l’obra. Al seu interior contindrà: el nom, els cognoms, l’adreça, el telèfon i l’adreça electrònica de l’autor.

5. Els originals es remetran, escrits a màquina o a ordinador, en fulles de la grandària A4 a doble espai, a l’Associació Festes de Moros i Cristians de Sant Blai, Apartat de Correus núm. 39 - 46880 Bocairent.

6. El premi s’acreditarà amb un diploma i tindrà una dotació de 400€. L’obra es representarà en l’acte dels Homenatges.

7. L’autor de l’obra premiada podrà optar per cedir a l’Associació Festes de Moros i Cristians de Sant Blai els drets inherents a la divulgació, la publicació i la representació de l’obra i, en general, els seus drets d’explotació per sempre, o bé fer-ho per un termini de 10 anys. La qual cosa es formalitzarà per escrit, simultàniament al lliurament del premi.

8. El termini d’admissió d’obres finalitzarà el 15 de setembre del 2018.

9. El jurat, que serà designat per l’Associació, podrà declarar desert el premi si ho estima oportú.

10. El resultat del concurs es farà públic a finals d’octubre i se li comunicarà al guanyador per telèfon. Les obres no premiades es podran retirar fins el 31 de desembre del 2018. Les obres no reclamades en aquest termini, passaran a ser propietat de l’Associació.

11. Els participants, pel fet de ser-ho, s’obliguen a acceptar aquestes bases.

Descarregat les bases puxant ací:XVI Concurs de teatre per a les festes. Edició 2018