icon-facebook

2n Concurs de fotografia

PDF Print E-mail
Jul072014

P1370173
“Capes a vents” de Vicente J. Moreno guanya el 2n Concurs de fotografia de Moros i cristians

La festa del Panellet del 2014 va arrancar el 21 de juny amb la inauguració de l’exposició del 2n Concurs de fotografia de Moros i cristians que va romandre oberta fins el dia 29 a la Sala Joan de Joanes. Prèviament a l’obertura, el jurat va donar a conèixer els guanyadors després de les deliberacions efectuades per la regidora de Festes, Noelia Vañó; pels fotògrafs Carles Verdú i Remigio Silvestre, i per Paqui Sirera, Mati Ferre, Lluís Beneyto i Ximo Carbonell en representació de l’Associació de festes.

La instantània més destacada va ser “Capes a vents” del fotògraf d’Alzira Vicente J. Moreno per la qual cosa va obtenir el primer premi dotat amb 200 euros gràcies al patrocini de l’Ajuntament de Bocairent. El segon i el tercer guardons, aportats per l’Associació de festes amb 150 i 100 euros respectivament, van recaure en Juan Sanz Ferre per “Marroquets” i en José Antonio Bernat Bacete per “Temps de manta i farolet”.

A més, el certamen comptava amb tres accèssits de 50 euros de la mà de les tres formacions musicals locals. El de l’Associació unió musical de Bocairent va anar a parar als “Somnis en BN” de Ricard Ferre Jornet mentre que el del grup de dolçainers i de tabalers l’Aljub va ser per a José M. Sanchis Bustos per “En la sacristía 2”. Finalment, Emili Morant Vázquez va rebre la distinció de la societat musical Vila de Bocairent per la imatge “Sant Blai”.

Relació de guanyadors