icon-facebook

Concurs cartell anunciador i sainet festes 2018

PDF Print E-mail
Apr192017

escut-juntaL’Associació de Moros i cristians de Bocairent convoca concurs de l cartell anunciador  i del sainet per a les festes del 2018

L’Associació de festes de Moros i cristians a sant Blai de Bocairent  convoca el 36é Premi nacional del cartell anunciador festes 2018 i el 15é Concurs de teatre per a les festes del 2018. Així, el primer busca la imatge que pregonarà les festes de l’any vinent i està obert a tots aquells artistes que ho desitgen. El màxim guardó està dotat amb 1.000 euros i diploma baix el patrocini de l’Ajuntament mentre que el reconeixement al millor autor local compta amb una recompensa de 300 euros i diploma atorgats per l’associació mateixa. En aquest cas, el termini per a la presentació d’originals finalitzarà el 14 de juliol a les 14 hores ja que el veredicte del jurat es donarà a conèixer el 3 d’agost en coincidència amb el panellet de l’entitat, data que representa el mig any fester.

Per la seua banda, el 15é Concurs de teatre, en la modalitat de sainet fester, allarga el període per a l’admissió de texts fins el 16 de setembre i el guanyador serà representat a l’acte dels homenatges del 2018 a més de rebre el seu autor 400 euros i un diploma acreditatiu. Les obres hauran d’estar escrites en valencià i versar sobre els Moros i cristians de Bocairent, les seues tradicions i els seus costums. 

 

Pots descarregar-te les bases dels concursos punxan en l'enllaç

 

 36é Premi nacional del cartell anunciador

 

15é Concurs de teatre per a les festes del 2018