icon-facebook

Noticias

escut junta festes

L’Associació Festes de Moros i Cristians de Sant Blai, juntament amb el col·lectiu fotogràfic local AFB, han adoptat els següents acords.


1. Es confeccionaran uns
DISTINTIUS IDENTIFICATIUS marcats en FOTO / VÍDEO que serán tant per als fotografs, prensa o reporter de vídeo.


2. Aquests
DISTINTIUS IDENTIFICATIUS, s’hauran d’utilitzar en totes les Festes, des de la vesprada del dia 1 de febrer, dia dels Caixes a les 19 hores, fins a la Desfilada del dia 5 per la vesprada.


3. Les sol·licituds de tots aquells que desitgin obtenir el permís corresponent per exercir la labor, hauran de dirigir-se a la Junta de Festes a través de la Web on es podrà descarregar el document en PDF i presentar la sol·licitud.


4. La data límit per a la recepció de sol·licituds serà el
1 de febrer de 2019, a les 18 hores.


5. El proper dia 3 de febrer de 2017 es farà lliurament dels
DISTINTIUS IDENTIFICATIUS a les 18:30 hores en la seu de la Junta de Festes, previ pagament de 10€.


6. Es tindrà en compte que el públic està en el seu dret de veure els actes sense interferències.


7. El fotògraf o el càmera de vídeo, tant professional com amateur, no causarà molèsties amb la seva presència.


8. Els autoritzats portaran en tots els actes els
DISTINTIUS IDENTIFICATIUS que se'ls lliurarà.


9. Amb la finalitat d'evitar problemes, es respectarà el treball dels companys, cuidant de no interferir ni molestar a la resta de companys.

10. En tots els actes es guardarà una distància mínima respecte a les esquadres, boatos i càrrecs. Aquesta distància es fixa en 10 metres.


11. En l'acte de l’alardo o disparada, es guardarà una distància de seguretat que impedeixi accidents. De no complir aquesta norma, l'autoritzat serà responsable dels danys que puguin causar-se-li.


12. Els autoritzats respectaran i acataran immediatament les indicacions que se'ls facin tant les autoritats oficials, així com els membres de L’Associació Festes de Moros i Cristians de Sant Blai.


Com a norma general, s'aplicarà sempre el sentit comú i el respecte mútuo tant als companys com al públic, als festers, directius i autoritats.

Descarregat el formulari ací

SOL.LICITUD MITJANS DE COMUNICACIÓ FESTES 2019

SOLICITUD MEDIOS DE COMUNICACIÓN FIESTAS 2019

 

FESTES 2019

Ene 30 2019
PDFImprimirE-mail

Ja estem en festes!!

Si vols gaudir de tots el actes programats per a les festes de Moros i Cristians de Bocairent 2019 descarrega't el programa de mà punxant en el cartell anunciador.

Bones festes a tot el món!

bocairent 2019 A4

 

escut-juntaL’Associació de Moros i cristians de Bocairent convoca concurs de l cartell anunciador  i del sainet per a les festes del 2018

L’Associació de festes de Moros i cristians a sant Blai de Bocairent  convoca el 36é Premi nacional del cartell anunciador festes 2018 i el 15é Concurs de teatre per a les festes del 2018. Així, el primer busca la imatge que pregonarà les festes de l’any vinent i està obert a tots aquells artistes que ho desitgen. El màxim guardó està dotat amb 1.000 euros i diploma baix el patrocini de l’Ajuntament mentre que el reconeixement al millor autor local compta amb una recompensa de 300 euros i diploma atorgats per l’associació mateixa. En aquest cas, el termini per a la presentació d’originals finalitzarà el 14 de juliol a les 14 hores ja que el veredicte del jurat es donarà a conèixer el 3 d’agost en coincidència amb el panellet de l’entitat, data que representa el mig any fester.

Per la seua banda, el 15é Concurs de teatre, en la modalitat de sainet fester, allarga el període per a l’admissió de texts fins el 16 de setembre i el guanyador serà representat a l’acte dels homenatges del 2018 a més de rebre el seu autor 400 euros i un diploma acreditatiu. Les obres hauran d’estar escrites en valencià i versar sobre els Moros i cristians de Bocairent, les seues tradicions i els seus costums. 

 

Pots descarregar-te les bases dels concursos punxan en l'enllaç

 

 36é Premi nacional del cartell anunciador

 

15é Concurs de teatre per a les festes del 2018