Blog
gen. 26

Es presenten el Cartell i el Programa Sant Blai 2021

El dissabte passat al teatre Avenida de Bocairent es va realitzar un acte molt especial. A porta tancada, retransmés en directe per la TV local i a través de les xarxes socials es va presentar el cartell de Sant Blai 2021, obra del dissenyador Pablo Mestre Navarro, natural de Bocairent.

Este acte sorgeix al no poder celebrar-se per la Covid-19 l’acte de La Publicació en el format tradicional. El Llibre-Programa 2021 va ser presentat per la conductora de l’acte Ana Castelló, introduint-nos en els seus continguts amb tot luxe de detalls. El programa ja és a la venda en els quioscos i papereries de la localitat.

La presentació va estar acompanyada per un conjunt instrumental dirigit per Damián Molina Beneyto, que va interpretar una sèrie de peces musicals festeres.

L’acte també va servir per homenatjar a Vicente Vañó Vañó, Sergent Major des de 1984, en el seu últim any en el càrrec, i es va donar la benvinguda públicament al Rector de la parròquia D. Vicent Femenia i al Vicari D. Saúl Salomón. 

Finalment ens van emplaçar a totes i a tots a la celebració dels únics actes que es realitzaràn; els novenaris i misses previstos en els pròxims dies i a la realització de l’homenatge als festers amb 75 anys i 50 en actiu, el pròxim estiu.