Blog
gen. 30

El Programa de Festes, premiat

El programa de festes de Moros i Cristians de Bocairent ha rebut per segon any consecutiu (2017 i 2018) el primer premi per l’ús del valencià, que atorga la Conselleria d’Educació a aquest tipus de publicacions.El premi està dotat en 4.000€ i reconeix l’ús i promoció del valencià a la festa.

La comissió de Programa de la Junta de Festes és l’encarregada de la recopil·lació i coordinació dels continguts, una tasca ingent, ja que el programa consta de 400 pàgines, i que comença ja al mes de juny i acaba just abans de Nadal. Cal fer un especial agraiment a les persones que estan o han estat al llarg dels anys fent aquesta tasca, invisible pero necessària, i que han invertit una gran quantitat d’hores de manera desinteressada.

La confecció i edició del programa corre a càrrec de l’empresa local ALESC Comunicació. La correcció de textos és també una tasca de gran importància, i per a la que sempre s’ha buscat professionals de la llengua.
El programa de Bocairent, que és una publicació centenària, s’ha convertit en un referent per a altres pobles que celebren festes de Moros i Cristians. Ara amb més motiu, després d’aquest merescut premi.

Enhorabona a tots i totes els que heu fet possible aquest gran treball!