Blog
set. 17

Carles Najar Francés guanya el XVII CONCURS DE TEATRE

El guanyador del XVII CONCURS DE TEATRE de Bocairent, modalitat de SAINET FESTER, organitzat per la Associació Festes de Moros i Cristians de Sant Blai ha sigut Carles Najar Francés amb l’obra “Una capitania d’infart”. Gràcies als participants.
Enhorabona Carles!!!

Breu resum de l’obra: “Una capitania d’infart”.
Una vegada més, la capitania és la protagonista del sainet. Rafa, un bon home de Banyeres,per desitjos del destí, de la seua família o de Sant Blai, és qui ha d’ocupar el càrrec per a l’exercici 2020. Des del primer moment, s’intueix la falta d’entusiasme del nostre particular capità a l’hora d’acceptar el càrrec. Tanmateix, per falta de determinació, anirà posposant lanegativa -tant a la família com a la filà- fins les mateixes portes de les festes. Un gir inesperat,marcarà l’esdevenir més pròxim de les festes.

Informació de l’autor:
Nascut a Bocairent, és graduat en Història per la Universitat de València. Actualment, cursa unMàster en Patrimoni Cultural. Ha participat en altres iniciatives d’escriptura a nivell local, comel primer volum de la col·lecció local “Lletres a l’Ombra de Mariola”. Forma part de la Filà de Mosqueters des de l’any 1997 (quan va nàixer). A banda, també esta vinculat amb altrescol·lectius locals com la Societat Musical Vila de Bocairent o la Junta de Majorals de Sant Agustí.